Scientia Master Spirit Competition
2024
Szakmai stáb

Szakmai támogató szerv és a versenykiírója: Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokulturális Egyesület

Versenyigazgató:

• Pavlicsek Csaba (Scientia Egyesület) -Scientia Pálinka, Párlat és Gasztrokulturális Egyesület elnök, Pálinka és párlat szakértő, érzékszervi értékelő szakember. A Pavlinkum Profilanalítikai és Párlattechnológiai Iskola képzésvezető oktatója. Az aromakutatás és a pálinka gasztronómiai szerepének elhivatottja, négyszeres országgyőztes párlatfőző mester. Quintessence Competition bíráló. Pálinkakiválóság-bíráló.

Zsűri elnök:

• Fabulya Attila (Scientia Egyesület) -Gyulai Pálinkamanufaktúra, pálinka és nemzetközi párlatszakértő, okleveles pálinkabíráló és sommelier, nemzetközi sörbíra. Quintessence Competition bíráló.

Zsűritagok:

• Adamik Anikó – Okleveles pálinkabírálaó, párlatakadémikus WSET2 SPIRIT, Pálinkakiválóság-bíráló, Quintessence bíráló
  • Ari András – Okleveles pálinkabíráló, Pálinkamester Szakmérnök, Quintessence bíráló
  • Borbáth Gabriella – Nemzetközi pálinkabíráló, Pálinkamester Szakmérnök
  • Csendes Zsolt – Szeszipari kutatómérnök, okleveles pálinkabíráló, Pálinkamester Szakmérnök
  • Lunczer János – Okleveles pálinkabíráló, többszörös nagydíjas párlat készítő főzőmester, Quintessence bíráló
  • Dul Údó Endre – Szeszipari kutató, párlatakadémikus WSET2 SPIRIT, szivar szakértő, okleveles pálinkabíráló, Pálinkamester Szakmérnök, Pálinkakiválóság-bíráló, Quintessence bíráló
  • Fabulya Attila – Gyulai Pálinkamanufaktúra, Okleveles pálinkabírálaó, párlatakadémikus WSET2 SPIRIT, szivar szakértő, Quintessence bíráló
  • Gazdag Attila – Pannónia Pálinkakultúra Egyesület elnök, PNT Országos Pálinka és Törkölypálinkaverseny pálinkabíráló, többszörös Champion díjas főzőmester
  • Hegedűs Ervin – Okleveles pálinkabíráló, profilanalítikai, technológiai kutató
  • János András Előd – Okleveles pálinkabíráló, profilanalítikai, technológiai kutató, többszörös nagydíjas párlat készítő főzőmester, Quintessence bíráló
  • László Norbert – Okleveles pálinkabíráló, 2020 Quintessence legjobb magán és bérfőzetett párlatának készítője